söndag 20 juni 2010

Trött men glad och nöjd

med min vecka hos Darlingen är jag!

Det är rätt underligt att när jag går här hemma och trampar så går tiden så snigellångsamt, men fem dagar i lilla Byn vid Havet liksom bara visslar förbi...

I och för sig så har jag aktiverat mig, men bara med sådant som jag tycker är roligt (åsså lite disk också, men det försvinner i den allmänna positivismen):

Jag har högtryckstvättat plank och utemöbler (men inte oljat/lackat/målat - för det är inge kul), storrensat förråd (eller snarare omorganiserat för sååå himla mycket kastade vi inte), tandemmålat en ytterdörr, grävt ner ett par funchior, sightseeat lite allmänt, cyklat en härlig runda (på den bästa cykeln såklart), varit i K-kna och shoppat loss på "nödvändigheter", badat fötterna i det iskalla havet och bara haft det allmänt bra.

Väl hemma igen förväntas jag förstå att en förkyld 17-åring inte kan plocka upp kläder från badrumsgolvet, eller ställa sin disk NERE I hon istället för bredvid samt att halva utensilieförrådet från köket står vid MIN dator eftersom det på något underligt vis är mer praktiskt så?

Sommarlov i en vecka och hon är redan fullständigt upp- och nedvänd....

MEN - jag är glad, jag är glad, jag är glad ändå! *intalar mig*

Anyhoo så får hon nog lära sig lite ändring, det är 14 dagar tills jag börjar jobba och under de åtta veckorna jobbet varar så är det faktiskt hon som får vara in charge of hushållet och sköta alla de där småsakerna som på nåt magiskt sätt verkar sköta sig själva när man är liten; byta toarulle, gå ut med soporna, sätta på hatten på tandkrämstuben, boka tvättid och allt annat sånt där kuligt! Det är inte det att hon inte KAN - det är snarare det att "nån" vanligtvis gör det, så hon slipper att ens tänka på det. Mitt fel - som vanligt ;-)

Men just nu ska jag bara njuta av mitt allmänna varande - it's good to be me!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar